Al sinds 2004 de grootste hit bij

 

MILON CIRKEL: 35 MINUTEN TRAINING                       

DE MILON CIRKEL IS SNELLER – JOUW COMPLETE WORK-OUT IN SLECHTS 35 MINUTEN

WERK, GEZIN, SOCIALE VERPLICHTINGEN… WE HEBBEN HET ALLEMAAL ERG DRUK. DUS ONDANKS DAT WE WETEN DAT BEWEGEN EEN MUST IS, KOMT HET ER NIET ALTIJD VAN.

 

DAN IS HET GOED TE WETEN DAT JE OP DE MILON CIRKEL EEN COMPLETE WORK-OUT DOET VOOR JE HELE LICHAAM IN SLECHTS 35 MINUTEN. IN EEN AFWISSELENDE WORK-OUT OP VOLAUTOMATISCHE TOESTELLEN TRAIN JE JE SPIEREN ÉN CONDITIE OP EEN VEILIGE EN ZEER EFFECTIEVE MANIER. JE TRAINT WANNEER JE WIL EN BENT 35 MINUTEN LATER WEER KLAAR. TWEE TRAININGEN PER WEEK ZIJN VOLDOENDE.

 

DE MILON CIRKEL IS EEN COMPLETE TRAINING – ZOWEL SPIERKRACHT ALS CONDITIE

IN DE MILON CIRKEL TRAIN JE DE ZES GROTE SPIERGROEPEN EN WISSEL JE DAT AF MET CARDIOTRAINING. OP DE SPIERVERSTERKENDE OEFENINGEN TRAIN JE STEEDS 1 MINUUT. OP DE CARDIO-OEFENINGEN TRAIN JE 4 MINUTEN. DE WISSELTIJD IS STEEDS 30 SECONDEN. JE TRAINING IS DUS ZEER AFWISSELEND EN ZEER COMPLEET.

 

DE MILON CIRKEL – IN SLECHTS 35 MINUTEN ZEER EFFECTIEF

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

  • Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen
  • Door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten
  • ​Je Milon Cirkel coach zorgt dat je iedere keer het maximale uit je training haalt

WAAROM MILON CIRKEL?

 

SNELLER: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

 

GEVARIEERD: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

 

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw PERSOONLIJKE CHIPKAART  is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen! 

 
Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd VEILIG. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!
 
Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en OPTIMAAL TRAININGSRESULTAAT!
 

SLANK EN FIT IN 35 MINUTEN