13/01/2022 VANAF VANDAAG WEER RESERVEREN!

Naar aanleiding van de vroegtijdige bekendmaking van de nieuwe coronamaatregelen is het vanaf nu weer mogelijk om te reserveren.

01/01/2022     Nieuw jaar, nieuwe kansen

Lieve leden van Fit aan 't IJ, 

Allereerst de allerbeste wensen voor 2022.

Terugblikkend op het afgelopen jaar, waarin onzekerheid en machteloosheid de boventoon voerden, hebben wij nog steeds een rotsvast vertrouwen in de toekomst en voortbestaan van "onze" club.

Ik wil hierbij niet vergeten op te noemen dat wij deze moeilijke periode niet zonder jullie uitzonderlijke steun en grenzeloze loyaliteit hadden kunnen overleven.

Nu de recente lockdown de meeste van ons opnieuw heeft getroffen en het land naarstig zijn best doet om gezamenlijk een oplossing te vinden hopen wij van ganser harte dat de nieuwe streefdatum voor opheffing van de lockdown op 14 januari aanstaande, gerealiseerd gaat worden.

Hiermee is de kans om elkaar "fysiek" alle goeds en gezondheid toe te wensen ook voor dit jaar weer verkeken, maar komt bij deze de wens alsnog uit de grond van ons hart.

Wij hopen dat iedereen de afgelopen  feestdagen met geliefden en/of familie hebben mogen doorbrengen en dat het dit komende jaar voor iedereen nieuwe kansen biedt. 

Onze wens en hoop is om jullie in ieder geval over twee weken weer in volle gezondheid te mogen begroeten en dat Corona ons leven minder in zijn greep zal gaan houden.

Blijf allemaal gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot over 14 dagen.

Gelukkig nieuwjaar en heel veel liefs.

12/05/2021     (ONDER VOoRBEHOUD)   De deuren mogen weer open!

Lieve leden en ex-leden van Fit aan ‘t IJ,

Het is een zware beproeving geweest maar het is eindelijk zover dat we de deuren op 19 mei 2021 (onder voorbehoud) weer mogen openen en wij kunnen bijna niet wachten tot het zover is.

De openstelling zal wel weer met alle voorzichtigheid en hygiëne op de inmiddels vertrouwde manier gepaard moeten gaan maar zal wederom met  jullie medewerking en steun mogelijk zijn.

Dit betekent concreet weer voor iedereen dat reserveren via de website echt verplicht is en de corona regels op onze locatie nog steeds gerespecteerd moeten worden.

Tevens zal er tot nader besluit geen gebruik gemaakt mogen worden van de kleedkamers en douches.

De lockers zijn wel vrij te gebruiken om het opbergen van de persoonlijke spullen zoals jas en sporttas mogelijk te maken.

Voor overige vragen zijn wij natuurlijk weer telefonisch bereikbaar op nr 020 3628000 of via email info@fitaantij.nl.

Schroom ook niet om te bellen als het reserveren via de website niet lukt want wij helpen je graag daarbij.

Tot binnenkort.  

15/12/2020     Complete lockdown

Ondanks de door ons zeer goed nageleefde covid 19 afspraken binnen onze "eigen" clubmuren is de complete lockdown nu een voldongen feit.

Zoals wij een aantal weken geleden hadden gehoopt, heeft de zorgvuldige aanpak in samenwerking met jullie niet tot het algemeen gewenste resultaat kunnen leiden om deze landelijke sluiting te voorkomen.

Wij hopen dan ook dat dit besluit de sleutel naar de oplossing zal zijn en zien er naar uit om jullie na deze versoberde periode weer op 19 januari 2021 te mogen begroeten.

Daarom wensen wij iedereen veel sterkte toe in de dagen die gaan komen en danken jullie voor de onbaatzuchtige loyaliteit en de warme steun die wij tot nu toe in de afgelopen 9 maanden hebben mogen ontvangen.

Fijne feestdagen en een heel goede jaarwisseling met de wens dat alles beter mag worden in het nieuwe jaar.

Fit aan 't IJ

23/11/2020     Groepslessen per direct definitief stopgezet

Na enige aarzeling van onze kant sinds de persconferentie van onze minister president, dan toch de misschien door velen van jullie verwachte informatie hoe nu verder om te gaan met de steeds veranderende regelgeving omtrent Covid 19.

Een ding is na 9 maanden ondertussen wel duidelijk geworden. Het samen laten komen van grotere groepen mensen heeft een averechtse werking op de afname van besmetting.

Omdat wij zeker nu geen onduidelijkheden meer willen laten bestaan over de toekomst en het voortbestaan van onze club hebben wij na intensief overleg besloten om per direct definitief te stoppen met alle groepslessen om zodoende te kunnen focussen op het voortbestaan van onze toesteltraining, waar op een veilige en verantwoorde manier de gelegenheid aan onze fitnessbeoefenaars wordt geboden om aan hun gezondheid te kunnen blijven werken, zonder te hoeven vrezen voor de gevolgen van "overvolle" ruimtes.

Als de mogelijkheid zich, na het vinden en veilig toedienen van een vaccin, weer aanbied en de gehele bevolking weer veilig kan samenleven, zullen wij zeker onze heroverwegingen met jullie delen.

Hoezeer wij het ons ook anders hadden voorgesteld, zullen wij ons nu zeker vast moeten houden aan de door ons gewijzigde koers welke in eerste instantie gericht is op het behouden en voortbestaan van onze fantastische sociale ontmoetingsplek en hopen op deze manier verstandig bij te kunnen dragen aan betere en veiligere tijden in de toekomst.

Hopend op begrip voor deze, voor sommigen zeer ingrijpende verandering, wensen wij jullie veel wijsheid en gezondheid toe en hopen wij dat iedereen zijn of haar persoonlijke steentje aan de oplossing van het Covid19 probleem bij zal willen dragen.

 

Fit aan 't IJ

03/11/2020     Groepslessen overal verboden vanaf woensdagavond 22.00 uur

Zoals wij op 13 oktober jl. al hadden verwacht, hebben de vrije interpretaties van de regelgeving door veel sportscholen, het herstelprocess van de algehele gezondheidtoestand in de afgelopen periode geen goed gedaan en was opheffing van de gedeeltelijke lockdown bijna omgezet in een totale sluiting.

Gelukkig is er op het laatste moment alsnog besloten om deze algehele sluiting niet door te voeren maar om te zetten in een algemeen verbod van groeplessen zoals wij 3 weken geleden al onbaatzuchtig hadden doorgevoerd.

Ook deze keer zullen wij deze aangescherpte regelgeving respecteren en het stimuleren van samensporten in groepsverband blijven ontmoedigen in de komende periode.

Laten we ons gelukkig prijzen met de mogelijkheid om op een doeltreffende manier actief bezig te kunnen zijn in onze fitnesszaal waar tot op heden nog geen actieve covid19 gevallen zijn gesignaleerd.

Ik hoop wederom dat wij, met het handhaven van de nieuwe maatregelen en behulp van jullie medewerking, onze bijdrage leveren om covid 19 de wereld uit te helpen.

Blijf gezond en zorg respectvol voor elkaar.

Fit aan 't IJ

13/10/2020     Groepslessen vanaf woensdagavond 22.00 uur verboden

Vanavond heeft ons kabinet het geven van goepslessen zowel binnen als buiten verboden.

Groepen groter dan 4 personen (incl leerkracht) zijn op straffe van een boete verboden.

Daarom zijn de groepslessen vanaf woensdagavond 22.00 uur opgeschort tot nader bericht.

Sporten in de fitnesszaal blijft nu nog de enige manier om op een verantwoorde wijze te kunnen werken aan jouw gezondheid en conditie.

Hiervoor gelden wel de volgende door de overheid opgelegde regels.

1. Reserveren via onze website (www.fitaantij.nl)

2. Bij binnenkomst handen desinfecteren.

3. Inchecken met de registratiechip om fysieke aanwezigheid te registreren.

4. Alle toestellen na gebruik reinigen met de daarvoor door ons aangeleverde schoonmaakmiddellen.

Natuurlijk is het bewaren van een ondelinge afstand van 150 cm een basisregel, die hopelijk voor iedereen ondertussen wel duidelijk is geworden.

Het gebruik van mondkapjes is niet verplicht (wij zijn geen publieke openbare ruimte) maar laten deze persoonlijke keuze aan de sporter zelf

Ik hoop dat wij met het nemen van deze maatregelen bijdragen om covid 19 de wereld uit te helpen.

Blijf gezond en zorg respectvol voor elkaar.

Fit aan 't IJ

 

30/09/2020                               Groepslessen weer naar binnen 

Ondanks de verontrustende mededelingen van onze minister president, hebben wij toch besloten om de groepslessen weer binnen te laten plaatsvinden.

Om goed voorbereid te zijn op de komende herfst en wintermaanden moeten wij, voordat wij achter de feiten aan gaan lopen, juist nu gezamenlijk leren omgaan met het organiseren en sturen van gelijktijdige sportbeoefenaars.

Vanaf 1 juli tot op heden hebben wij de mogelijkheid gehad om de gebruikers van het fitnessgedeelte te begeleiden en vertrouwd te maken met het protocol van het RIVM, wat inhoud dat wij een totaal vernieuwd reserveringssysteem met geneeskundige verklaring moesten gaan gebruiken om aanwezigheid van het individu, met alle risicos vandien, te kunnen aantonen

Hierdoor zijn wij nu in staat om via korte lijnen alle betrokkenen te kunnen informeren in geval er een covid19 constatering wordt vastgesteld tijdens een "contactmoment".

Vanaf 1 oktober 2020 zullen de groepslessen(max 12 personen) dus weer worden toegevoegd aan onze binnenactiviteiten en moeten wij het protocol misschien hier en daar aanscherpen/aanpassen omtrent gemeenschappelijk gebruik van kleedkamers, toiletten, fitnessruimte en aerobicszaal.

Wat betekent het protocol nu concreet?

1. Reserveren is verplicht.(niet gereserveerd is misschien geen plaats)

2. Registreren (toegangschip) voor het binnengaan is verplicht.

3. Handen desinfecteren voor het binnengaan is verplicht.

4. Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand

5. Reinigen met desinfectiespray na gebruik van ieder toestel.

5. Kom zeker niet te vroeg en ga tijdig weer weg na jouw activiteit.

Mondkapjes zijn niet verplicht maar voel je vrij om deze uit eigen overtuiging te willen dragen

Als wij ons allemaal respectvol aan deze regels houden, hebben wij met zijn allen bijgedragen om het risico van verspreiding tegen te gaan.

Allemaal veel succes toegewenst met het naleven van het protocol en het hopelijk weer veiliger maken van onze wereld.

30/06/2020     


We mogen op 1 juli 2020 weer open en wij staan om 07.00 uur weer klaar om jullie te ontvangen.
Aangezien wij niet kunnen inschatten wat er op ons afkomt bij de heropening (aantallen per uur, naleving en handhaving protocol) hebben wij in overleg besloten om de aerobics lessen voor de maand juli voorlopig nog buiten plaats te laten vinden.
Na juli 2020 kunnen we na een evaluatie de binnen lessen geleidelijk weer gaan invoeren maar dat laten wij dan tijdig weten.
Diegene die het buiten lesrooster al hebben gebruikt kunnen ook nu weer via deze manier hun buitenles naar keuze voor de maand juli reserveren.
Voor de fitness staat er vanaf maandag 29 juni 2020 een speciale link op onze website klaar (www.fitaantij.jouwweb.nl/lesrooster/fitness) die binnen reserveren mogelijk maakt.
Hiervoor kunnen maximaal 20 mensen per anderhalf uur een reservering maken. Een "drop in" zonder reservering mag, maar geeft niet automatisch recht op directe toegang.
Maar goed we gaan het weer proberen en rekenen wederom op jullie medewerking en we hopen dat wij er met zijn allen weer het allerbeste van gaan maken.

 

14/05/2020        Het is eindelijk zover. Voorzichtig mogen we nu weer buitensporten en gaan onze buitenlessen van start.

                              Aanstande zaterdag 16 mei 2020 om 09.00 uur is de aftrap met Angela. We verzamelen met de ingeschreven personen bij Fit aan 't IJ voor de

                              deur, waarbij hopelijk iedereen zich aan de 1,5 meter gedragscode houdt.

                              Inschrijven voor de diverse lessen kan worden gedaan via de link op de pagina LESROOSTER te bereiken via ctrl/klik

 

06/05/2020     Guido's eerste les op video! klik hier om te kijken

 

Mededelingen: Corona Covid-19

15/03/2020    Gesloten op overheidsbevel:

                        Vanmiddag om 17.00 uur is er door de overheid een bevel tot sluiting  van alle sportscholen afgekondigd.

                        Dit betekent dat wij tot 6 april 2020 verplicht zijn om onze deuren voor publiek gesloten te houden.

                        Via de overheid zal weer bekend gemaakt gaan worden wanneer wij onze deuren weer mogen openen.

                          

 

LAATSTE NIEUWS:

14/03/2020     CORONA:

                        In verband met het corona virus is er nog geen duidelijkheid over wat de policy van de overheid is.

                        Als er een besluit word genomen tot algemene sluiting van fitnesscentra zullen wij dit opvolgen maar tot die tijd "gewoon" geopend blijven.

                        Een aantal leerkrachten hebben besloten om hun groepslessen tijdelijk niet te geven welke mening wij dan ook respecteren.

                        Het rooster zal derhalve op sommige momenten zijn aangepast maar zo veel mogelijk bij het oude blijven.

                        Wij hopen dat ook jullie begrip kunnen opbrengen voor deze overmachtsituatie en wensen jullie veel gezondheid en wijsheid toe.

                        Namens het hele team.

15/01/2020    Leraarwijziging:

                         Met ingang van 22 januari 2020 zal de bodyshape les van Angela op woensdagavond om 18.15  uur door Marcus worden gegeven.

                        

27/12/2019    Leraarwijziging:

                         Met ingang van 10 januari 2020 zal de bootshape les van Angracia op donderdagavond om 18.15  uur door Angela worden gegeven.

                        

27/12/2019    Leraarwijziging:

                         Met ingang van 10 januari 2020 zal de bodyshape les van Angracia op woensdagavond om 18.15  uur door Angela worden gegeven.

                        

22/12/2019    Leswijziging:

                         Met ingang van maandag 6 januari 2020 zal de Pilatesles van 09.30 uur worden verplaatst naar 09.00 uur.

                         Tevens zal vanaf deze datum Angracia voor onbepaalde tijd worden vervangen door Marcus die al enige malen enthousiast heeft ingevallen.

 

12/12/2019    Leswijziging:

                         Met ingang van donderdag 19 december 2019 veranderd de spinning en strenghtles  van 19.15 uur tot 20.10 uur in een spinningles.   

 

3/12/2019     Leswijziging:

                        Vanaf dinsdag 10 december aanstaande  is er een nieuwe spinningles van 19.15 uur tot 20.10 uur die door Jerry zal worden verzorgd !!!

 

3/12/2019     Leswijziging:

                        Vanaf dinsdag 10 december 2019 gaat Angela de Trx les van dinsdagavond 20.15 uur tot 21.05 verzorgen !!!